Branding med blomster


Der du før fant Onda på Aker Brygge har det nå blitt pusset opp for flere ti talls millioner, og er nå blitt huset til Hakkasan Ling Ling, en Kinesisk restaurant kjede med restauranter i Las Vegas og London for å nevne noe.

Da jeg fikk oppdraget å være med til utsmykningen av restauranten var det i tett samarbeid med Radius Design som har tegnet hele restauranten, og Roggens Import som har stått for materialene og leveringen av alle silkeplanter.

Grunnen til at vi har brukt silkeplanter er at designet er såpass omfattende å jevnlig bytte ut, og vedlikeholdet er på et minimum (forklarer seg jo selv.. )

Det første du ser når du kommer inn i restauranten er denne planteveggen, den er en stor del av utsmykningen på stedet.

Inne i baren / loungen har vi levert holbare vakre grønne planter i brune keramikk kurkker der det kommer inn vinduslys. I de mørkere områdene inn over i lokalet er det blandet inn med silkeplanter av høy kvalitet.

I selve restauranten har vi dekorert med silke -gullranker som romdelere. De er hengt opp på en måte som etterligner plantens naturlige vekst.


Siste innlegg
Arkiv
  • Facebook
  • Instagram

Blomsterdekoratør Kirsten Westergaard - Etablert 2010