Åpning av min aller første butikk !

ÅPNING AV PLANTEKAFÉEN PÅ HELLVIKTANGEN!

Det var ikke meningen å åpne en butikk. den ble til av seg selv egentlig. -Behovet for å møte kunden, jobbe med planter og gjøre meg flid i møte med interiør og innredning/levende plante-interiør var starten på butikken.

Ved siden av min butikk er det bryllupskundene som opptar mest av min tid, beplantning til restauranter, barer og lokaler, både privat og firma er også en stor del av min virksomhet, og var inspirasjonene for å få et eget lokale jeg kunne bruke til plantene mine.

BORDENE - eget design

Bordene har jeg tegnet selv og Brødrene Woll på Fjellstrand har smidd underlagene, bordplatene er furu finér satt inn med matt lakk. De brukes som både kafébord og utstillinkgsbord, og gir det skandinaviske moderne preget jeg ønsket for innredningen.

Man tenker det er lett å kjøpe møbler, og stress å bygge de selv, men sannheten er at det er overraskende enkelt å få bygget spesialtilpassede møbler.

HOLDBARE PLANTER - og andre vakre gjenstander

Utvalget i butikken/plantekaféen skiller seg nok fra den "vanlige" blomsterbutikken. -Spesielle planter, flotte bøker, hånlagde spanske kopper, originale fugle-akvareller og nydelige franske og lokale såper. - artikler jeg selv er glad i og synes er flotte er utganspunktet for utvalget.

SPANSKE KOPPER - en personlig favoritt

Disse nydelige spanske koppene fra Matimanana kom til meg som en gave fra en venninne for et par år siden, og har vært en stor favoritt til morgenkaffen siden. For en stund siden møtte jeg Kristin som har agenturet på disse og andre spanske kvalitetsprodukter, og var så heldig å få ta de inn i mitt sortiment.

MILJØ OG LOKALE VARER - like mye mitt ansvar som ditt.

Der det er mulig jobber jeg med å få tak i så miljøvennlige produkter som mulig. men innenfor noen bransjer er det en stor utfordring. Dette er en del av det arbeidet jeg ønsker å strekke meg etter å bli bedre på. Disse såpene er laget i Solbukta på Nesodden og inneholder kun naturlige ingredienser.

Krukkene jeg selger er som regel laget i østen, men jeg ønsker å se om det er mulighet for å finne europeiske varer, miljøsertifiserte varer, eller gjenbrukte varer. dette tar litt tid, men jeg er på vei :)


Siste innlegg
Arkiv
  • Facebook
  • Instagram

Blomsterdekoratør Kirsten Westergaard - Etablert 2010