Plantekaféen skifter navn til Studioet

Etter 4 måneder på Hellviktangen har jeg begynt å lande i mitt lille værelse i 2. etg. Det har nå fått navnet Studioet, da det er mest naturlig å henvise til at det er mitt lille sted, og ikke en kafé som sådan.

Det er et sted hvor jeg ikke bare selger planter, men også et sted hvor jeg studerer de, og blir kjent med hver enkelt art og hva den trenger av stell etter som de står hos meg og byr på diverse utfordringer.

Det er også et "alt i ett" studio hvor det er mye forskjellig som skjer under ett og samme tak, både møter, events, backstage, omkledning for brud og åpent for utsalg av planter. Det er også stedet hvor jeg fotograferer plantene for å vise de frem fra sin beste side, som dette begonia bildet jeg har tatt i dagslys fra balkongen.

Ellers er det det samme som før, et sted hvor jeg kan få leve ut drømmen om å bli plantekyndig og en resurs på kunnskap om hvordan få plantene dine til å virkelig trives!

Åpningstider osv vil være det samme fremover.

Dog har jeg oppdaget at det kan være utfordrende for meg i mitt lille enkeltpersonforetak å få hver dag til å gå opp. Så innimellom i stille perioder vil du møte på Hellviktagen sitt blide personale som gladelig tar imot betaling og pakker inn en plante så den får seg et godt og varig hjem :)


Siste innlegg
Arkiv
  • Facebook
  • Instagram

Blomsterdekoratør Kirsten Westergaard - Etablert 2010