PRIDE

June 24, 2018

I disse dager arrangeres Pride Oslo, og jeg fikk ideen om en liten hyllest! 

 

Som blomsterdekoratør spesialisert på bryllup er det viktig for meg å kommunisere til omverden hvor jeg står, og at jeg ser alle par som likeverdige. 

 

Oppvokst i en hippifamilie med rot i Steinerskolen er det naturlig for meg at vi mennesker er forskjellige og har forskjellige preferanser for hva som er rett for akkurat oss. 

 

Selv lever jeg som singel, med hund som nærmeste familie, og blir utrolig rørt over hele konseptet rundt ekteskap. Å finne et menneske man ønsker å inngå et så sterkt bånd til, finner jeg utrolig vakkert. 

 

Lørdag formiddag var jeg og min søster på vei gjennom Frogner i Oslo for å finne forloverkjole hos Diin, da gikk vi gjennom et bruktmarkedet med en bod full av gamle små biler, og ideen om en liten blomsterhyllest til Pride oppsto :) 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Siste innlegg

March 6, 2019

September 29, 2018

August 19, 2018

June 24, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

Blomsterdekoratør Kirsten Westergaard - Etablert 2010