Bohemsk bryllup med Plume&Posy

September 9, 2018

 

Det bohemske bryllupet er i en helt egen estetisk genre. 

Strå, tørkede blomster, makraméer og fravær av hvite damaskduker er et must :) 

 

Ingen mestrer denne genren bedre enn Plume&Posy her i Norge, og det har vært en stor glede å levere  blomsterarrangementer til disse bryllupene gjennom sommeren som har vært. 

 

PLUME&POSY:

Cathrine Fosse som driver Plume&Posy er brylllupsdesigner og utformer de mest fantastiske bryllupene, via sine to faste lokaler; Låvebryllup på Holm gård, ved Holmsbu og industrilokalet på Heggedal Fabrikker (se eget blogg innlegg) i Heggedal. 

Holm er åpent for bryllup fra Mai til September, mens Heggedal har helårssesong for bryllup. 

 

FOTO:

Alle foto i dette blogginnlegget er tatt av den talentfulle fotografen Elisabeth - du finner hennes hjemmeside her:  http://www.northernbohemian.no

 

 

BLOMSTER:

Sammen med brudeparet utformer Cathrine et eget estetisk univers for akkurat deres bryllup og videreformidler dette til meg som leverer blomster til lokalet, bordene og vielsen. 

Hver uke hele sommeren igjennom har det vært nye referanser, farger og blomster jeg har måttet få fatt i. Og Cathrine sine bestillinger ligner ikke på andres, her er det tørkede bregner, og farger som brent oransje sammen med nud bege og soft pink, eller helt andre enden, kongeblått med sukkulenter og grågrønne løpere på bordet.  

 Vakreste Helena giftet seg med sin Peder 18.05-18 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Siste innlegg

March 6, 2019

September 29, 2018

August 19, 2018

June 24, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

Blomsterdekoratør Kirsten Westergaard - Etablert 2010